Kasiniemi

Kasiniemi sijaitsee Asikkalan Kalkkisissa Ruotsalaisen rannalla. Kasiniemi on ollut Team Teollisuusalojen ammattiliitto Ry:llä lomanvietto paikkana. Mökit ovat olleet liiton jäsenten vuokrauskäytössä. Mökkejä vuokraamme koko kesäksi eli toukokuun alusta syyskuun loppuun. Vuokraan sisältyy polttopuut ja sähkö. Kaikissa mökeissä ei ole omaa saunaa, mutta alueella on yhteinen puulämmitteinen sauna ja entinen savusauna, joka on muutettu ja remonoitu tavalliseksi puulämmitteiseksi saunaksi. Vuokramökkien keittiöissä on kodinkoneet (hella, jääkaappi, kahvinkeitin ja mikroaaltouuni) ja jonkin verran astioita. Alueella on yhteiskäytössä kesäkeittiö ja grillikatos, iso nurmialue jossa on kiva pelata erilaisia pihapelejä. Alueella on kookas laituri johon pääsee isommallakin veneellä.

Ajo-ohje:

Heinolan kirkonkylästä 140 tieltä käännytään Marjoniementielle ja ajetaan 11.8 km. Marjoniementieltä käännytään Onalintielle ja ajetaan 5,5 km. Tien päässä käännytään vasemmalle jatketaan Onalintietä 2,3 km ja käännytään vasemmaalle Kasiniementielle ja sitä ajetaan tien päähän asti 2,4 km.

Alueen vuokramökit
kasiniemi_pietarhovi_2391x261.jpg
Lue lisää
Pietarhovi
Pietarhovi on alueen isoin mökki n. 105 m2 ainoa alueen mökeistä joka soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Mökissä on iso keittiö, pesuhuone, wc, sähkö-sauna, tupa ja kaksi makuuhuonetta.
punatulkku_2391x260.jpg
Lue lisää
Punatulkku
Punatulkku on noin 81 m2. Soveltuu kesäkäyttöön. Mökissä on tupa, keittiö, kaksi makuuhuonetta ja sisä wc.
luhtiaittasisa2.jpg
Lue lisää
Luhtiaitat
Luhtiaitat joita on kaksi samanlaista ja kokoista (n. 46 m2) melko vierekkäin. Vuokraamme ne yhdessä tai erikseen. Soveltuvat kesäkäyttöön. Aitoissa on alhaalla Tupa+keittiö ja ylhäällä iso makuutila jossa on neljä sänkyä.
lomamokki_1_2391x261.jpg
Lue lisää
Lomamökki 1
Lomamökki 1 on noin 20 m2 ja soveltuu kesäkäyttöön. Mökissä on tupa+keittiö ja makuutila.
sandranmokki_2435x291.jpg
Lue lisää
Sandranmökki
Sandranmökki on kooltaan noin 50 m2 ja soveltuu kesäkäyttöön. Alhaalla on tupakeittiö ja makuuhuone, ylhäällä on makuuhuone.
rantasauna_2390x260.jpg
Lue lisää
Rantasauna
Rantasauna on noin 63 m2. Siinä on keittiö tupa, makuualkovi, pukuhuone, suihku ja iso sauna (puulämmitteinen)
sinikellot2.jpg
Lue lisää
Sinikellot
Sinikellot mökkejä on kaksi ja ne soveltuvat kesäkäyttöön. Mökit ovat melko vierekkäin, niissä ei ole rantanäkymää ja ne ovat hieman kauempana muista. Uimarannalle on matkaa n. 125 m. Mökit vuokrataan yhdessä tai erikseen. Mökeissä on keittiö, tupa ja makuualkovi. Mökkien läheisyydessä on riihi joka on remontoitu makuutiloiksi n. 20 m2 ja sitä on myös mahdollisuus vuokrata.